granola w całej okazałości

Nowa śniadaniowa przekąska w Zupabarze. Domowa granola zapiekana w miodzie.

Mamy dla Was nową przekąskę na śniadanie lub drugie śniadanie. Przedstawiamy granolę.

Granola to śniadaniowa przekąska z mieszanki ziaren, orzechów, nasion i bakalii. Od musli różni granolę przede wszystkim fakt, że połączone składniki zapieka się do chrupkości w miodzie.

granola gotowa do spożycia

Granola w połączeniu z jogurtem naturalnym i owocami według nas jest śniadaniem idealnym.

Jest tylko jedno “ale” – mieszanki ze sklepowych półek często są niepotrzebnie naładowane cukrem, olejem palmowym i konserwantami. Dlatego właśnie naszą granolę przygotowujemy dla Was sami.

granola w trakcie przygotowania

A oto co w niej znajdziecie:

-płatki owsiane,

-płatki gryczane,

-płatki migdałów,

-otręby żytnie,

-nasiona słonecznika,

-wiórka kokosowe,

-sezam,

-orzechy włoskie, laskowe i nerkowce,

-żurawinę i rodzynki,

-miód naturalny,

-odrobina cynamonu.

składniki na domową granolę

Jeśli macie ochotę na zdrowe śniadanie/przekąskę nasza domowa granola nadaje się do tego idealnie.

Granolę, jaglankę i pudding chia dostaniecie u nas codziennie już od 8 rano, co prawda zupki czekają na Was dopiero od 10 jednak nic nie stoi na przeszkodzie żeby zaglądnąć do nas wcześniej i zjeść sobie lekkie i przede wszystkim super zdrowe śniadanko.

14074421_1914979202062748_379794392_o

granola w całej okazałości

0 comments on “Nowa śniadaniowa przekąska w Zupabarze. Domowa granola zapiekana w miodzie.Add yours →

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *